przejdź do wersji normalnej (graficznej)

Menu


A weź to ukiś!, profesjonalny i bezpłatny warsztat dla kucharzy

 Tytuł: „A weź to ukiś”, profesjonalny i bezpłatny warsztat dla kucharzy.
Prowadzenie: PIOTR MIŚ SCHROEDER

Miejsce: Akademia Kulinarna K5 w Gdyni,

Czas trwania: 3-4 godziny

Data: 22 listopada 2021 r., godz. 18:00

Organizator: Centrum Informacji i Edukacji Ekologicznej w Gdańsku www.ciee-gda.pl

Współorganizator: Akademia Kulinarna K5

Zapisy: zapisy.ciee@pomorskieparki.pl

Finansowanie: Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku

A w programie:

 

PIOTR MIŚ SCHROEDER

chef w: ARCO by Paco Pérez / Trienta y Tres. Doświadczenie kulinarne  zdobywał m.in. w restauracjach Biały Królik, Metamorfoza i Atelier Amaro. Na co dzień propaguje i odkrywa tradycyjne lokalne produkty, tworzy własne przetwory, kiszonki i fermentacje. W bardzo często zmieniającej się karcie serwuje mięso i ryby z Kaszub i Pomorza, sezonowe warzywa oraz zioła i owoce z okolicznych łąk i lasów.


Copyright © PZPK, ul. Poniatowskiego 4A, 76-200 Słupsk